Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopravní hřiště Kolín

17. 10. 2011

Jelikož máme dva kluky – motoristy, a ještě jsme tu měli bratrance, tak jsme vyrazili na osvědčené dopravní hřiště do Kolína. Nachází se ve sportovním areálu poblíž kolínské nemocnice (z Prahy odbočíte na 4. semaforech doprava do ulice Žižkova a pak znovu doprava a po 400 m jste na místě). Parkoviště je v areálu, vstupné na dopravní hřiště je 20–30 Kč/hod a dítě, podle toho, zda je víkend nebo všední den, platí se v akvaparku. Další info najdete na webu kolínského vodního světa.

obraz0398.jpgobraz0411.jpg

Mají k dispozici asi 20 motokár ve dvou velikostech, je možné si půjčit i "postrkovací" tyč pro malé děti. Kluci v pohodě vydrželi hodinu jezdit. Trochu nevýhodou je, když přijdete o víkendu odpoledne, že můžete chvíli čekat, všetšinou max. 30 min (ale...). Pro nedočkavce je tam trampolína asi za 10,-Kč na 5 min.

Pak je nejlepší zajít na dvě hodiny do vodního světa. Rodinné vstupné o víkendech je zhruba 390,- Kč/2 hod. (což je znatelně méně než v Čestlicích) a pokud zrovna nemáte puberťáky, pro něž je jeden tobogán málo, pak vězte, že pro děcka kolem 2–6 let je dětský bazén v Kolíně ideální.

Jen si hlídejte web, mají max. kapacitu akvaparku 230 lidí, a pokud je o nedělích hodně ošklivo, bývá plno. Pokud se tam chystáte ve všední den, zjistěte si na webu omezení (časté jsou pronájmy dětského bazénu v dopoledních hodinách).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář